Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a20n 75S57m13e82j80k14a34l

13. 8. 2017 15:40

Připomeňme si, že ODS povolala do Sněmovny Romana Pekárka, obviněného a tehdy nepravomocně odsouzeného za korupci, aby pomohl odhlasovat zákon o církevních restitucích. Odevzdal hlas a pak s ním teprve vykmitli. Poslanec Bohuslav Svoboda také neodstoupil, když byl trestně stíhán za OpenCard

1 0
možnosti

M54i92l32a40n 72K41e51s33l

12. 8. 2017 21:57

O tom,jakou budeme mít příští vládu rozhodnou zřejmě komunisté.V současné době by chtěl vládnout s Babišem pouze Čunek od lidovců.Jako partaj se lidovci dosud nevymáčkli.Od nich však můžeme čekat cokoliv.Budou li mít socani,TOP09 a ODS kolem 35%,tak těch komunistických cca 13% bude mít velkou váhu.

1 0
možnosti

Stíhání Babiše a Faltýnka před volbami podstatně omezí jejich politickou práci. Proto čestní politici by se měli takovémuto omezení bránit a nevydat je. Ale nebudou se tomu bránit a Babiše s Faltýnkem vydadají, protože uzavřeli proti ANO komplot. Nejsem si jist, že jim to voliči nevrátí. Ale autor má pravdu, že ANO zvítězí tak i tak! A Babiš bude premiérem.

:-)

1 5
možnosti

Žádná normální země nevysílá do zákonodárného sboru a do vlády lidi stíhané pro podvod. Jestli se to u nás přihodí, budeme slavní doslova po celém světě. Je dobré vidět, kdo všechno tomu tleská.

4 0
možnosti
Foto

Vláda se neskládá jen podle počtu mandátů, ale i podle fasciklů kompromateriálů v trezorech stranických šíbrů. Já bych si dovolil tipovat, že k Babišovi se sbíhají samospádem v obřím počtu, zatímco taková ČSSD nebo ODS zoufale loví, kde se dá a kde nic, tu nic. Zbývá jen Čapí hnízdo a spol. Proto si myslím, že Babiš sestaví vládu levou zadní, ba, to sestavování půjde jako na drátkách. Tak uvidíme !

2 5
možnosti

Z vazební věznice se vláda sestavovat nedá.

3 2
možnosti

Babiš už dal do hry tolik, že neskončí a před volbami půjde do konfrontace, aby nedopadnul jako Bárta z Věcí veřejných... vzhledem k volbám požádá o rychlé a veřejné projednání... a jeho advokáti s následnou pomocí jeho novin, budou mit určitě navrch před státními úředníky... myslíte si, že tato, nebo podobná cesta je nereálná? ??

2 0
možnosti

Ještě může zdrhnout a jako cizinec zažalovat ČR za zmařenou investici;-D

2 1
možnosti

"...předvolební kampaň a patrně i samotné volby trestní stíhání vrcholných představitelů ANO ovlivní..." a to tak, ze ANO tim zvysili popularitu o 5%.

1 6
možnosti

Neblbněte? A kde je tak narychlo vzali?;-D;-D

2 0
možnosti

RE:Buček

Dejme tomu,že jsem rozumný ,že kauza Babiš otevřela oči.Můžete mi prosím

dát tip,koho z těch neschopných politiků z ostatních stran mám volit?

1 1
možnosti

p. Kvasnička, s oblibou Vám odpovídám - Já volím sám sebe. Sázím na svoje pracovité ruce, sloužící hlavu + ŽL. Volím tedy toho, kdo mi v mém úsilí bude co nejméně bránit. Dnes Hnutí Ano vidím před KSČm, tj. Úplně vlevo - extremistickou levicovou stranu, s prvky byzantského a sektářského stylu - viz Stanovy. Nové formy třídního boje + nové formy o ovládnutí majetku druhého .

2 0
možnosti

Hm tady diskutují upalovači demokracie mažu odtud

0 0
možnosti

Rozumným lidem kauza může otevřít oči - frenetickým vyznavačům nikoliv. Ti budou stále tvrdit, jak je správné, aby pracující Evropy - fondy + ČR - daně, podporovali blaho jedné rodiny. Každý si nějak budujeme své hnízdo ... :-)

5 0
možnosti

Pro vyšlápnutí lejna s Nečasem které vyústilo až do "kabelek" nebude to ovlivnění voleb tak silné. Volič ANO si počká a hnutí stejně zvítězí a Zeman jmenuje Andrejka premiérem. Btw si myslím že Zeman dá po svém znovuzvolení stejně Babišovi milost. Politický pakt tím bude dokonán.

2 1
možnosti

Nesmíte to vidět tak černě. To by byl světový unikát, byli bychom jedinou zemí na světě s trestně stíhaným premiérem. Byla by to celosvětová ostuda. Navíc v době voleb už může Babiš sedět ve vyšetřovací vazbě.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS