Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

V nemeckem tisku Die Welt (welt.de) je krasny nadpis. "Perfektni praci odvedli v Hamburgu jen radikalove"

0 0
možnosti
ZB

Pokud je někdo vítěz,určitě něco vyhrál?Ti radikálové vyhráli co?Kdo však určitě prohrál byli ty desetitisíce demonstrantu,kteří přijeli demonstrovat slušně a bez násilí.Je zcela zastínilo chování pár stovek vypatlancu,evropská luza si udělala v Hamburku festival a udělala mezi demonstranty rovnitko,odpurce globalizace rovná se dement ničící vše okolo....tahle epizoda určitě německé volby neovlivní.

4 0
možnosti
MT

A vitezem je: Nejvyšši politbyro ÚV Evropske júnyje. Usneseni 14. sjezdu Eurosojuzu splnime a prekrocime...

0 1
možnosti
VK

A co lednička. Nemáte tam celou evropskou komisi? Opakujte si, G20, G20......

2 0
možnosti
Foto

Pane Michale, viděl jste někdy baníkovce (či sparťany, atd.)? Takzvané tvrdé jádro? Vylízaný paka, který jdou na fotbal se pobít, udělat kravál a nepořádek, jen proto, že v davu se to ztratí a jejich malou dušičku ten pocit momentální moci uspokojí. Fotbal se odehraje, výsledky se zapíší. Na konci sezóny se body sečtou a vyhlásí vítěz soutěže.

Tak to je i se summitem.

Je to řádění vidět a dobře se na to ukazuje, jak je ta západní společnost zkažená. To u nás za komoušů...

Bylo by rozumné uspořádat taková jednání na nepřístupném ostrově. Ale dokážete si představit všechny ty fantasmagory s jejich konspiračními teoriemi co by o tom psali?

Je to daň za demokracii, je to svinstvo ze strany těch blbečků kteří toho zneužívají, ale buďme rádi za tu svobodu, která tady pořád je.

7 0
možnosti
PK

Škoda, že tam nemáte krám, auťák. Ale možná se Angela přimluví u pojišťoven. Já o takovou daň za demokracii nestojím, nehledě na to, že to může být či bude čím dál tím horší.

0 1
možnosti
VK

Pořád nevím, v čem to vítězství spočívá? V tom, že něco stíní? Jednání proběhla a to je důležité. Pro normálního člověka jsou to idioti.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS