Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Kdybyste sbíral informace, zjistil byste, že větáích šmejdú než Zaorálka ČSSD mqc nemá. Studujte.

1 0
možnosti

Milý Aleši!

Stav ČSSD popisuješ v duchu ostatních politologů. Sociální demokraty jsem nikdy nevolil a volit nebudu. Jsem konzervativní pravičák a bohužel tedy nemám koho volit, protože ODS i TOP 09 se zejména ve zdravotnictví chovají levičácky a zhoubně staví na sociálním inženýrství bez možnosti svobodného podnikání, bez svobodné léčby pacientů svými ošetřujícími lékaři, protože všichni (včetně "pravičáků") tvrdíte, že to ve zdravotnictví nejde.

Bohuslava Sobotky si vážím jako schopného silného politika zejména od té doby, co ustál vnitrostranický puč Zemana, Haška, Škromacha, Tejce, Zimoly a Chovance a jak úspěšně bojoval s Andrejem Babišem. Neměl se s ním pustit tolik do křížku a svoji nejúspěšnější vládu po Listopadu mohl dovládnout docela dobře a bez větších ztrát. Ale problém vidím poněkud jinde!

Ve všech parlamentních stranách od dob trestuhodné Opoziční smlouvy mezi Klausem a Zemanem, mezi ODS a ČSSD, kdy se naše politika dostala na hranu politických vražd dobře známých z dnešního Ruska, vzájemně zápasí služebníci kmotrů a mafiánů s čestnými, slušnými služebníky občanů. ODS provedla jen částečnou očistu, proto důvěra občanů je stále zatím velmi malá a Petr Fiala může ODS vést jen k malému úspěchu. ČSSD zatím tuto očistu vůbec neprovedla. Proto klesají její preference (voliči nejsou až tak pitomí, jak si myslí někteří politici!), a souboj slušných s gaunery zatím probíhá aktivně. Pučisté nebyli a nejsou čestní politici, Bohuslav Sobotka je čestný politik, který bohužel teprve nyní s nimi prohrává. Zdá se, že ho donutili k tomuto boji s Babišem včetně tohoto současného odstoupení. Příčinou podzimního neúspěchu ČSSD bude právě to, že se sociální demokraté nedokázali zbavit gaunerů mezi sebou, kteří už mohli nechat Sobotku dotáhnout ČSSD do voleb a neúspěch svést na něho. Takhle jen pošpiní Zaorálka, dalšího slušného politika ČSSD a gauneři budou mít nejspíše po volbách zelenou. Na podzim totiž ČSSD čeká grandiosní porážka. Rád bych se mýlil!

0 1
možnosti
AM

A62l25e61š 32M45i93c78h96a28l

16. 6. 2017 19:17

Zdravím,

souhlasím. Slušných politiků neohlížejících se jen na své zájmy je pomalu. ČSSD i ODS doplácejí na kariéristy a prospěcháře. Žel na tom pak vydělávají protestní strany buď bez stabilního programu, nebo s programem veskrze extrémním. Je pravděpodobné, že soc. dem. skutečně neuspěje, ještě víc než po zmíněné opoziční smlouvě, kdy své voliče zaslala do náruče komunistů. Kéž by pro ČSSD i ostatní strany byl predikovaný úspěch AB byl impulzem pro skutečnou a hlubokou reflexi.

Děkuji za příspěvek, přeji pěkný víkend!

0 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Student politologie a mezinárodních vztahů, občasný komentátor aktuálního dění u nás i za hranicemi.

Seznam rubrik